30 de maig, 2008

Visita a l'obra del 30 de maig

Avui sortim bastant decepcionats, especialment pel poc avanç al bloc Marines que segons les primeres previsions que ens havia donat PROMUSA s'havia d'acabar a finals de maig:

Pere Ferrer.
Obra: Estan netejant els pisos de l'escala B
Rebreu una carta de Promusa que us informa del dia de visita i dels dies en principi reservat per escripturar.
És important que tothom tingui en marxa els tràmits amb Caixa Terrassa ja que triguen entorn d'1 mes en aprovar l'operació. Si algú no hi ha anat que hi vagi ja.

Marines
S'estan fent feines d'arrebossats de façana i s'han desmuntat les bastides.
L'estat de les cuines és decepcionant. Han avançat molt poc aquesta darrera setmana tot i que ens havien dit que el dels marbres estava a punt per començar a treballar no hi ha cap marbre col.locat. Les cuines quasi no han avançat.
En aquest bloc manca: col.locar marbres, enrajolar paret cuina, pintar, col.locar electrodomèstics i portes armaris i netejar els pisos a més de remats als exteriors i accessos.
PROMUSA manté els calendaris i diu que citarà per carta per la jornada de portes obertes i per reservar dies per escripturar tal i com ha fet amb Pere Ferrer.

Zona comunitària
La pluja de la setmana passada no els ha permès d'avançar gaire. Manca col.locar desaigües i cobrir amb sauló i plantar arbres.
Hem tornat a reclamar a PROMUSA que enumeri les feines que l'empresa ha de fer per tal de fer el final d'obra com abans millor. Dilluns ens han assegurat que ens enviarien un mail per veure si realment es podran complir les espectatives de fer el final d'obra el 6 de juny.

Propera visita divendres 6 de juny 16:30h

Martí Ballart i Torras