05 de maig, 2008

Visita a l'obra del 2 de maig

El divendres 2 de Maig vàrem fer visita de seguiment de l'obra.

El bloc Pere Ferrer hi manca:
-posar la meitat dels marbres de cuines, enrajolar-ne un 70% de cuines i acabar de posar electrodomèstics i aixetes.
-Escales: manca pintura, luminàries i folrats armaris i bústies
- A l'accés exterior manca completar treball de paviment, tanques, arrebossat murs i barana accés.

Ens han assegurat que tot i que queden aquests treballs per acabar d'executar, avui dilluns faran el Certificat final d'obra i per tant començarà a córrer el temps per a poder fer la paperassa que han de fer. Per tant és manté la darrera previsió d'entregar els pisos d'aquest bloc el 30 de Juny.
Cap al mitjans de Maig està prevista una jornada de portes obertes amb els veïns d'aquest bloc on durant un matí estarà el bloc a disposició de ser visitat pels veïns acompanyats per, si ho creieu oportú, amb l'industrial que us hagi de prendre mides per fer un moble o qui sigui... PROMUSA us citarà i ús concretarà dia i horari per aquesta jornada.

El bloc Marines va força endarrerit en l'aspecte de cuines. Ens han reiterat que es complirà la data de 30 de maig per final d'obra i 30 de juliol per l'entrega dels pisos i ens han comentat que la jornada de visita prevista per si heu d'anar a prendre ides per mobles o senzillament per veure el pis acabat serà cap al mitjans de juny. PROMUSA serà qui us confirmarà aquesta data.

Els jardins de plantes baixes i zona comunitària s'han començat i està prevista la seva finalització el 30 de maig i el lliurament el 30 de juliol al igual que el bloc de Marines.

El positiu és que es comença a notar que tothom s'ha posat el xip de veritat de que això s'ha d'entregar per força abans de marxar de vacances i en aquest sentit, tenen un notari per si manques alguna firma que estaria disponible la primera setmana d'agost i de PROMUSA han retardat les vacances per tal que aquesta setmana hi hagi gent.

De PROMUSA han recomanat que aneu informant-vos dels tràmits necessaris a la oficina de Caixa Terrassa que és amb qui PROMUSA té pactada la hipoteca. L'oficina és a l'Avda Rius i Taulet, entre els Quatre cantons i Lluis Companys.

A partir d'ara i amb l'objectiu d'estar al màxim a sobre del procés farem la visita setmanalment. La propera serà divendres vinent ales 16:30h i cada divendres de maig està previst fer visita.