13 de maig, 2008

Visita a l'obra del 9 de Maig

Visita Divendres 9 de Maig:

Bloc Pere Ferrer(PF).

Hauria d'haver estat fet aquesta setmana el Certificat final d'obra de Pere Ferrer i no s'ha pogut fer ja que les coses que mancaven per fer, previstes per aquesta setmana per tal de poder fer aquest certificat no s'han fet:

- dilluns passat havíen d'arribar els marbres d la meitat de les cuines i això havia de permetre acabar les altres feines pendents a cuines però els marbres encara no han arribat.
- També dilluns passat s'havia de col.locar la porta de garatge i no s'ha col.locat. Ni tan sols ha arribat a l'obra

El bloc Pere Ferrer ha avançat en:
- Tanques i baranes de l'accés exterior a l'habitatge
- Vestíbuls escales que ja estan practicament acabat.

Bloc Marines(M)

En l'escala A:
-s'han tancat parets cuines i penjat algunes calderes
- S'han posat parquets pisos concertats
- s'han avançat armaris vestíbuls vivendes

En l'escala B quasi no s'ha avançat.

Les previsions són que aquesta stmana vinent estaran muntant cuines a l'escala A mentre a l'escala B tancaran parets de cuines i posaran parquets als pisos concertats.

Zona comunitària

Amb prou feines s'ha vist que hagi avançat.


Dates Entrega:

PROMUSA diu que ha parlat amb la Generalitat i que el fet de que es retardi el Certificat final d'obra de PF no serà motiu d'endarreriment perquè té parlat amb la Generalitat accelerar el procés burocràtic inicialment previst en 2 mesos.

El que hem comentat amb la majoria dels companys avui és que creiem que el darrer compromís de lliurament de PROMUSA(30 de Juny PF-30 de Juliol M ) és de molt difícil compliment. Recordeu que nosaltres quan aqui indiquem dates d'entrega són les que ens diu de paraula PROMUSA. Si algú necessita més concreció s'haurà d'adreçar a PROMUSA.

Avui era un dia important en que teniem esperances que si és complia el que se'ns va assegurar la setmana passada, l'entrega era possible en les dates pactades, però com ja ha passat tantes vegades les feines previstes per aquesta setmana no s'han complert i cada cop això complica més el compliment de les dates.

Propera visita: Divendres 16 a les 16:30h

A reveure

Martí Ballart