24 de maig, 2008

Visita a l'obra del 23 de maig

Visita a l'obra d'hir divendres 23 de maig.

Bloc Pere Ferrer
Escala A acabada. Fent neteja i col.locant portes armaris cuines a l'escala B.
Hem vist el certificat d'obra d'aquest bloc i les sol.licituds d'inspecció perque vinguin l'Ajuntament i la Generalitat.
Sembla que tot marxa segons han anat dient..

Bloc Marines.
Col.locats panells de colors façanes
Les cuines de les 2 escales van a un nivell similar. S'estan col.locant mobles de cuina (deuen quedar un 25% per col.locar) S'han començat a prendre mides per començar a col.locar marbres la setmana vinent.
Acabant de pintar
Les escales (excete vestíbul Escala b) ja estàn acabades.
No s'ha vist que un avanç tant significatiu com la setmana passada.
És important i així hem insistit a enumenrar i acabar les feines tant del bloc Marines com de la urbanització que han de permetre fer el Certificat final d'obra de la part que falta.

Urbanització zona comunitària
S'ha retirat la 2º grúa. S'ha quasi completat moviment de terres, s'ha col.locat el dipòsit de recollida d'aigues pluvials per a reg i s'han col.locat tanques jardins plantes baixes de Pere Ferrer.
Manca col.locar tubs drenatge, capa de sauló i plantar arbres(No sabem si els plantaran ara o més endavant depenent de les espècies a plantar ja que algunes ara no aguantarien la calor)

Aparcaments:
manca pintar places

Altres consultes:
Tothom té radiadors. si algú no els ha vist és perquè els desmunten per pintar.
La porta del garatge(la de persones) que hi ha a Pere Ferrer que surt de l'aparcament a la zona comunitària està previst anul.lar-la perquè no es pugui obrir l'aparcament desde la rampa.
A Caixa Terrassa aneu-hi anant. Han posat gent de reforç per tramitar la nostra paperassa.
La setmana vinent hem demanat a PROMUSA que doni data oficial de jornada portes obertes de Pere Ferrer. La reserva per escriturar(Pere Ferrer) l'han feta per la darrera setmana de juny i la primera de juliol. Us ho confirmaran

Propera visita divendres 30 de maig a les 16:30 h

Martí Ballart