19 de maig, 2008

Visita a l'obra del 16 de maig

Divendres passat vàrem fer la visita en petit comitè, però aquest cop les notícies i els avanços observats ens fan ser més optimistes:

Bloc Pere Ferrer

Dimarts dia 13 de maig es va signar el certificat final d'obra.

Escala A: Està tot acabat i estan netejant. Manca col.locar portes de cuines.
Escala B: S'han instal.lat els marbres que faltaven. Manca instal.lar alguns electrdomèstics, col.locar portes i netejar.

A falta d'aquests treballs es pot dir que ja està acabat.
Atès que PROMUSA ha fet gestions per escurçar el temps de la "paperassa" és manté la previsió de lliuramnet per finals de juny. Per aquestes dates tenen reservat per a escriturar, però ja us ho confirmaran directament.

Bloc Marines.

S'ha fet la porta del garatge i s'ha pavimentat la rampa
Els radiadors estan col.locats totalment
Els vestíbuls de les escales ja es veuen quasi acabats
Ja s'han tancat les parets de totes les cuines.
Els armaris de totes les cuines estan a l'obra i s'estan col.locant
S'estàn pintant els habitatges
El marmolista sembla que ja està a punt per col.locar els marbres.

Zona comunitària

s'han de posar drenatges, sauló i plantar arbres.
Encara hi queda feina

Aparcaments

Només hi falta pintar les places en els 2 i acabar la ventilació del de Marines

Altres.

Respecte a la consulta que va fer un adjudicatari sobre instal.lar aparells particulars d'aire condicionat a la coberta pel que ens van dir no serà possible. Recomanen abans d'instal.lar un aparell d'aire condicionat provar el pis sense l'aparellja que la ventilació creuada de molts dels pisos i la manera com s'han concebut no el fan tant necessari.

Respecte els panells de colors de les façanes, la resposta que han donat a la consulta que els vàrem fer fa unes quantes visites ha estat que podem col.locar una làmina trasllucida a la part interior del panell. Hauria de ser una solució consensuada a nivell de comunitat.

Molt important.

A Caixa de Terrassa triguen entorn de 1 mes per aprovar la paperassa que us demanaran. És important que tothom comenci a fer tràmits aviat i especialment els del bloc Pere Ferrer. Podeu preguntar per un noi que es diu David que és el qui s'encarrega de la nostra promoció. De tota manera sembla que PROMUSA els havia d'enviar l'expedient de la nostra promoció i no sabem si el tindran a principi d'aquesta setmana. Truqueu o si algú hi passa i confirma que ja tenen l'expedient que ens envii un mail a tots.

Propera visita Divendres 23 de Maig 16:30


Martí Ballart