03 d’abril, 2008

Tercera visita a l'obra

Ahir 2 d'abril es va realitzar la visita a l'obra per part de la comissió de seguiment:

Bloc Pere Ferrer

S'han avançat feines de les pendents fa 15 dies però encara queden molts remats per acabar. Les cuines no és comencen a instal.lar fins la setmana vinent i per tant ja es constata un endarreriment en aquest bloc. D'aqui a 15 dies (propera visita) PROMUSA donarà una data d'entrega per aquest bloc però pel que hem vist avui creiem que no podran mantenir la data acordada inicialment(31 de Maig) i s'endarrerirà un mínim de 15 dies o 3 setmanes, no obstant això ens ho ha de dir PROMUSA.

Altres treballs pendents en aquest bloc són els paviments de parquet de pisos concertats (que s'estan enllestint), la pintura, els accessos exteriors de planta baixa, els armaris d'instal.lacions de l'accés i els registres d'instal.lacions de tots els vestíbuls previs als habitatges.

Bloc Marines

Sembla que es segueix el planning que ens van lliurar. Hem insistit força en intentar escurçar al màxim el periòde crític de passar totes les instal.lacions per dintre els pladurs, ja que això permet després poder fer la cuina. Per anar bé aquesta fase de passar totes les instal.lacions i poder començar a tancar cuines hauria d'estar enllestida d'aquí a 15 dies. Si no es així correrem el perill que és retardi l'entrega d'aquest bloc.

Panells de colors façanes

Aquest tema segurament ens tindrà entretinguts força temps: ara i en les primeres reunions de veïns.
PROMUSA no té previst canviar els panells. El que si farà és traslladar a l'arquitecte autor del projecte, la preocupació que els hem exposat referent al tò que agafa la part de darrera del panell quan li toca el sol directament (especialment amb els panells d'alguns colors). L'arquitecte, és d'esperar que doni una alternativa per poder fer els panells opacs o paliar aquest efecte.

Jo crec que quan tinguem l'alternativa que proposi l'arquitecte ho haurem de valorar entre tots. Penseu que en alguns casos fer el panell opac pot sere inclús contraproduent ja que treuríem molta llum a l'espai situat al davant (generalment cuines).
Vist en directe, i francament a títol personal, excepte algun color concret quan li toca el sol, el cas tampoc sembla tant alarmant.

En quant al dubte plantejat respecte la posició dels vidres i a la seva utilitat, afegir que els arguments per col.locar el vidre són fonamentalment convertir una zona de la terrassa en una zona més amagada i així que no sigui visible la roba estesa per exemple. La posició no és per tapar cuines sinó que s'ubiquen segons el criteri de l'arquitecte a l'hora de dissenyar la façana i segons el seu criteri ja definit en el projecte.

Penseu que el fet de ser adjudicataris de PROMUSA( i amb un promotor privat ens passaria el mateix) no ens permet canviar detalls i qualitats de l'obra encara que no ens agradin.

Advertència de BRUESA/PROMUSA:

Ens han demanat molt emprenyats que ningú entri a l'obra pel seu compte. Si hi ha qualsevol accident correm el perill tots plegats que s'arribi a aturar l'obra. Si algú té interès a esbrinar alguna cosa traslladeu la vostra inquietud a la comissió d'obres.


Propera reunió Dimecres 16 d'abril a les 16h a confirmar.


Martí Ballart i Torras