12 d’abril, 2008

Reunió Comissió Econòmica amb Promusa

Ahir al migdia la comissió econòmica es va trobar amb el Lluís Hosta i el Jordi Ribera per iniciar la negociació que es va veure interrompuda amb el Síndic.

En primer lloc els van comentar que les cuines de Pere Ferrer ja s’estan lliurant i esperen en la propera setmana començar la instal·lació, per tant es manté el endarreriment de 15 dies en el lliurament final de Pere Ferrer. En tot cas el lliurament final d’obra segueix estan previst (per tota la promoció) finals de Maig i així doncs es previst que a mitjans de Juny es pugui avançar el lliurament de Pere Ferrer i a finals de Juliol tal i com s’havia dit el de Marines.

El plantejament de la negociació s’ha fet agafant la oferta de la compensació económica que Promusa va adelantar (6% del total de les avançades) i sol·licitant es prengui de data de inici de pagament la de Setembre de 2007 que es la primera data de lluirament que vàrem tenir.

Promusa s’ha compromès a valorar :

  1. Incloure una clàusula de compensació per tots els contractes futurs, un cop determinada la irregularitat contractual que ara tenim. (aixó implica a Pere Ferrer i Josep Irla)
  2. Oferir-nos en caràcter extraordinari la inclusió de la mateixa clàusula en el nostre cas.

En 15 dies es trobaran de nou per escoltar les condicions d’aquesta proposta, que quan es faci saber la debatrem en una trobada conjunta.

Així doncs la comissió valora que la negociació ara mateix segueix oberta fins llavors.

En 15 dies tornarem a posar-nos en contacte.