18 de març, 2008

2ona visita a l'obra de la comissió

Ahir 17 de març la comissió d'obres va realitzar la segona visita a l'obra conjuntament amb Promusa.

Bloc Pere Ferrer

L'obra del carrer Pere Ferrer hauria d'estar finalitzada el 30 de març.
Hem estat revisant el planing de l'obra i hem constatat que hi ha un tema que va molt endarerit que són les cuines. Segons el planning haurien d'estar gairebé enllestides i la realitat és que tot just s'estan començant a prendre mides per fabricar-les. Això vol dir que fins a finals de març no es començaran a muntar cuines, procés que pot trigar 10 o 15 dies.

Encara manquen moltes coses per finalitzar en aquest bloc:
- col.locació parquet pisos concertats
- alguna que altra fusteria interior
- armaris interiors(en pisos concertats)
- enrajolats cuines
- mobles cuines
- paviment del garatge
- armaris exteriors
- paviments exteriors accessos
- revestiment murs accessos
- murs jardins plantes baixes
- paviment exterior rampes cotxes
- acabar baranes interiors

- acabar baranes exteriros
- armaris conductes instal..lacins
- revestiment escales plantes baixes

.. i molts remats més

Tot i que hem exposat la nostra perplexitat per creure que tot això pogués estar acabat a finals de març(queden 8 dies laborables), per part de PROMUSA se'ns ha assegurat que tot i que l'obra acumuli un retard, per part seva acceleraran tot el posssible els seus tràmits per tal que es puguin entregar en la data acordada(31 de maig). Per tal que això es pugui complir, la primera setmana d'abril hauria d'estar fet el certificat final d'obra del bloc de Pere Ferrer, encara que quedessin coses menors per fer(posar armaris, pintar cosetes...).



Bloc Marines

Pel que fa al bloc Marines sembla que l'obra de la façana segueix a bon ritme. L'interior ens diuen que també avança a bon ritme. Hem insistit en que s'avanci el més ràpid possible a l'inerior, sobretot amb les cuines per no repetir els errors del bloc de Pere Ferrer i ens han assegurat que van bé de temps per fer aquest bloc.

Hem insistit però que un retard d'una sola setmana en aquest bloc representa fer perdre als adjudicataris 1 mes i mig com a mínim i que cal posar els mitjans necessaris per evitar cap retard i més ara que coneixen els problemes i encara estan a temps de posar els mitjans per poder complir el termini.

L'obra de la zona comunitària no s'ha iniciat en el període previst. Diuen que ho podran recuperar sense problemes i que s'iniciarà aquesta setmana.

Els armaris dels pisos concertats, contràriament al que se'ns havia dit l'anterior reunió, no seran d'obra sinó que seran íntegranent de fusta i fet a mida.



La propera reunió de la Comissió de seguiment de l'obra és el dimecres 2 d'abril a les 16:30 h a l'obra.