12 de febrer, 2008

Segona Reunió amb Promusa (11 febrer 2008)

Ahir es va celebrar la segona reunió dels adjudicataris amb Promusa i el Síndic de Greuges de Sant Cugat.
Promusa ens va informar de les dates de lliurament del pisos segons el nou planning d'obra facilitat per Bruesa. La companyia constructora s'ha compromès a finalitzar l'obra en dues parts, el 31 de març l'edifici de Pere Ferrer i el 31 de maig el de l'av de les Marines.
Així Promusa entregaria les claus en dues tandes també: el 31 de maig l'edifici de Pere Ferrer i el 31 de juliol el de l'Av de les Marines.

L'altre tema del dia era l'import de la compensació econòmica que Promusa havia acordat en pagar als adjudicataris pels danys ocasionats pels retards del lliurament. No hi va haver acord entre el preu que Promusa proposava i el que els adjudicataris creiem que era just.
Així doncs, es va acordar que a partir d'ara les negociacions amb Promusa les fariem a través del representant del Síndic de Greuges a Sant Cugat, el senyor Jaume Clavell.

Finalment es van crear dues comissions entre els propietaris, una de seguiment de l'obra, que anirà visitant els edificis amb els tècnics de Promusa i apretaran perquè aquest darrer planning es compleixi, i la comissió del Síndic, que estaran en contacte amb el sr. Clavell i li facilitaran totes les dades i informacions necessàries perquè pugui fer-nos de mediador i negociar el millor preu per nosaltres.

De moment la comissió d'obres ja té una reunió el proper dimarts 19.

Seguirem fent reunions periòdiques amb tots els veïns per decidir segons quins temes,quan via mail sigui massa complicat.
Si encara no ens heu passat la vostra adreça, feu-ho quan abans millor.

Merci!

2 comentaris:

Promoció Pere Ferrer ha dit...

US DEIXO AQUÍ LA DIRECCIÓ ON PODEU VEURE ON CUGAT.CAT TRACTA LA NOSTRA NOTÍCIA. A MÉS ENS HAN LINKAT AMB EL NOSTRE BLOG.
http://www.cugat.cat/noticies/Societat/32245.htm/adjudicataris_de_promusa_rebutgen_les_compensacions_economiques_pel_retard_en_l_entrega_dels_pisos

JA US ANIRÉ INFORMANT DEL SEGUIMENT

Promoció Pere Ferrer ha dit...

AQUI TENIM LA RESPOSTA PUBLICA DE PROMUSA EN PARAULES DEL SR.LLUIS HOSTA (GERENT) AL TEMA DE LES COMPENSACIONS ECONOMIQUES: LA COMPENSACIÓ ECONOMICA ES INAMOVIBLE.
http://www.cugat.cat/noticies/Societat/21621.htm/promusa_diu_que_la_compensacio_pel_retard_en_l_entrega_de_pisos_es__inamovible__i_que_no_es_contempla_en_els_contractes